Máster Universitario en Avances en Ciencias Gastronómicas (MC7/56/1)

Academic year
2021 / 2022
Field of knowledge
CC. Sociales y Jurídicas
Código del ministerio
4317286
ECTS credits
60
Code
MC7/56/1
Pre-registration platform and periods
Distrito Único Andaluz

Some high priority degree programmes

Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Grado en Nutrición Humana y Dietética
Grado en Turismo
Grado en Enología
* Please check the "Distrito Único Andaluz (DUA)" Platform for University Admissions in Andalusia to consult the full list of degree programmes and their level of priority

Registration

  1. If you are a new student and have been accepted via the DUA platform, you must complete the self-registration process (automatrícula in Spanish) online: Online self-registration
  2. If you wish to re-register, you must download the following file and submit it in person: Download the re-registration document.
  3. If any error occurs during the process, please go to the International School for Postgraduate Studies (EIP) located on Avenida de Madrid, 13. You can also contact them via the International School for Postgraduate Studies (EIP) website.

Programme content

Mandatory credits:  24
Créditos ofertados:  24
Course / Subject
Credits
Teachers
Ciencia de los Alimentos y Nutrición
4
Gestión de la Seguridad Alimentaria en el Sector Gastronómico
4

Mandatory credits:  0
Créditos ofertados:  12
Course / Subject
Credits
Teachers
Alta Gastronomía y Reconocimiento Gastronómico
4
Sostenibilidad y Calidad Diferenciada
4

Mandatory credits:  0
Créditos ofertados:  12
Course / Subject
Credits
Teachers
Empresas de Ámbito Gastronómico (Viajes)
4
Gestión y Marketing de la Empresa de Restauración
4
Modelos de Empresas de Restauración
4

Mandatory credits:  0
Créditos ofertados:  8
Course / Subject
Credits
Teachers
Prácticas Externas de Investigación y Desarrollo
8

Mandatory credits:  0
Créditos ofertados:  8
Course / Subject
Credits
Teachers
Prácticas Externas Profesionales
8

Mandatory credits:  16
Créditos ofertados:  16
Course / Subject
Credits
Teachers
Trabajo Fin de Máster
16